Slarv

Måste erkänna att jag inte följt budgeten ordentligt sedan jag började på nya jobbet. All energi har gått åt till att få in allt nytt i huvudet... Jag har även handlat lite för mycket, då vi gör om för fullt här hemma. Men det räknar jag med att vi tjänar på vid värderingen sedan. Idag ska vi tex köpa en stor garderob från blocket. Men nu tar jag tag i budgeten igen, looovar.
 
Jag är så glad att det kommer små framsteg hela tiden, en lunch intagen på nya jobbet och en annan sak som jag längtat efter och saknat är träning i grupp. När jag blev dålig så klarade jag tillslut inte av att träna typ Zumba eller step-up i grupp. Men igår ringde jag dottern och frågade henne om vi skulle gå på ett combat-inspirerat pass med mycket styrka och lite danssteg. Mitt mål var att stanna minst 15 minuter, och därefter vara nöjd med min insats. Men jag fixade hela timmen!!! Svetten rann, ibland kom lite yrsel men det kunde jag tänka bort och jag var så lycklig efter passet. Dessutom var det en massa gamla bekantingar där, som var roligt att småprata med före och efter passet. =) Så på söndag går jag nog på ytterligare ett pass, även det med både styrka och kondition. Kanske kan det försvinna några cm av min stora "efter-snitt-mage" som aldrig verkar sjunka undan oxå... Det vore en rolig bonus. =)
 
Idag är jag ledig från jobbet, och regnet öser ner. Jag tänkte ägna mig åt sonen, symaskinen och lite tvätt/städning. Ett ganska mysigt upplägg på en regnig fredag faktiskt. =)
 
Trevlig helg på er!
 

Ibland går hon på gatorna som en vanlig kvinna...

Ett litet Fantomen-citat får bli rubrik idag. Jag är nästan lite rusig av all glädje över att äntligen känna av mina framsteg ordentligt. Jag jobbar hela tiden med mina tankar och mitt beteende, och tydligen så hjälper det. Nu har jag klarat av min första vecka på vikariatet, och det har varit riktigt roligt att komma igång igen. =) Jag njuter av att klä mig i fina kontorskläder och utföra ett vettigt jobb. Det är ganka skönt att komma in på en assistentstjänst istället för som chef, för jag känner att jag har kontroll på vad jag gör ordentligt. Och de krav jag är van att ha på mig, finns inte. Säkert skulle jag bli uttråkad om detta var en fast tjänst, men som nystart är det helt perfekt.
 
Saker som jag inte hade klarat men som jag denna vecka fixat utan större problem är: jobba på ny arbetsplats med pendlingsavstånd,(ångest gör att man ogärna åker någon längre sträcka från hemmet) klippt mig i stora staden, åkt med ena dottern 4mil till ett större köpcenter och shoppat i ett par timmar och idag har jag varit och tagit cellprov.(utlämnande och därmed ångestframkallande) F-n vad jag är bra!!! ;-) Hahaha, det är ju inga märkvärdiga saker egentligen, men har man mått dåligt så är det så fantastiskt skönt när livet börjar återgå till det normala igen. =)
 
Nästa vecka kommer jag lägga på ytterligare en exponering via jobbet, och det är att äta där. Den här veckan har jag slutat tidigt och inte behövt äta lunch. Nästa vecka kommer det bli lunch två eller tre dagar. Hoppas så att även min matångest ska släppa snart!!!
 
Nu ska jag passa på att vila lite och titta på Lyxfällan från igår, innan lillprinsen ringer och vill komma hem från storasyster. Som passat honom när jag var och tog provet på vc. Han var inte alls färdig för att åka hem när jag var klar nämligen... ;-)

RSS 2.0