John blund, vart är du?

Inatt har det verkligen varit dåligt med sömn. Många tankar som mal i huvudet och en ångestklump som irriterar. Anledningen är att jag varit på anställningsintervju. Den gick bra, så det är inget sådant. Men min magkänsla skriker högt, att jag inte kommer trivas där. Som arbetslös har jag ju inte rätt att tacka nej, om de erbjuder mig tjänsten...

De var trevliga och allt, men arbetsmiljön var inte trevlig. Så jag fick tom känning av astma när jag varit där. (nötkreatur) Och den vill jag inte få problem med igen... Får man tacka nej av medicinska skäl?

Hade det inte varit för allergin, så hade jag kunnat stå ut. Medan jag fortsätter söka. Men sjuk vill jag inte bli av att jobba. Fy vad svårt det känns!!! Jag VILL ju verkligen ha ett jobb, gärna ett där jag trivs lika bra som under höstens vikariat. Den känslan fick jag absolut inte nu!!!

Hoppas allt känns bättre när natten är över. Allt blir så mycket större när man ligger i mörkret och tänker.


Varför ångest nu???

Just nu känner jag mig stressad och har en ångestklump i magen. Men varför??? Jag misstänker att det är oro för framtiden och jobb som spökar lite. För just nu kan jag ju verkligen styra mina dagar själv. Jag känner att jag skulle vilja dra mig tillbaka och sluta exponera mig igen. MEN det kommer jag absolut inte att göra. För jag har mått så otroligt bra under hösten och fixat så mycket mer än på flera år.
 
En sak till som jag tror spär på min stress är att jag ska läsa in och tenta av en kurs på Universitetet. Jag missade den tentan med 2p, och har sedan skjutit upp den hela tiden pga jobb och barn. Den här kursen påminner om mycket jobbigt då två väldigt nära släktingar avled plötsligt och helt oväntat under kursen. Nu är den helt annorlunda upplagd såg jag, så jag tror inte det ska påminna för mycket.
 
Jag har även skickat en jobbansökan, så det stressar mig oxå. Jag är ju obekväm med intervjusituationen. Men det är ju något jag måste lära mig hantera som arbetssökande!
 
Just nu består mina exponeringar mest i att gå till gymmet och träna. Även pulshöjande träning som är extra läskigt... Jag försöker att alltid följa med på kalas och släktträffar, och jag handlar även i lite större butiker. Förra veckan åkte jag med barnen och min pappa till ett köpcentrum i grannstaden. Det var lite jobbigt, men gick.
 
Nej, det är nog dags att bli lite flitigare med yogan, så jag får ner lugnet i kroppen igen!
 
 

Välkommen 2013

Så är då det nya året här, och jag hoppas det blir ett bra år. Den här bloggen startades vid nyår förra året, för att fungera som en ångestdagbok. Jag skulle då börja jobba 100% efter att ha varit sjukskriven. Jag mådde allt annat än bra.

Våren blev tuff, då arbetsplatsen fick ytterligare problem. Det slutade som sagt med en konkurs. Det pågick mycket fult i samband med detta. Och det var inte bra för min hälsa. Den dagen jag till slut fick stänga dörren och lämna detta bakom mig, kände jag en enorm lättnad. Trots arbetslösheten.

Sommaren och ledigheten gjorde mig gott. Och höstens vik har varit enormt bra för mig. Jag har fått vänner som jag tror kommer finnas i många år framöver. Lusten till att jobba med ekonomi är tillbaka. Det är jag tacksam för. Min chef har även utnyttjat sina kontakter, och det resulterade i att jag har ett par företag som vill ha mitt cv. Om det leder någonstans visar sig. En väldigt fin gest från chefen iaf! <3

Nu klarar jag att handla själv, för ett år sedan fixade jag oftast inte ens att sitta på parkeringen. Jag har börjat träna på gym, äta borta och äta fler saker. (där finns det mycket att jobba på) I julhelgen gick jag på bio, och tyckte dessutom det var kul! Det är fantastiskt att faktiskt uppskatta kalas och sådant igen!

Jag kommer fortsätta kämpa med min hälsa, och även med ekonomin. De hör ihop har jag märkt. Det var när jag mådde dåligt som jag tog dåliga beslut om att handla på kredit. Det känns skönt att vara på god väg att få bort dessa. Och att det även finns lite på sparkontot. Köpstoppet som kommer vara första kvartalet till att börja med, startar idag. Det känns skönt och lite befriande efter julens frossande. Första veckans matpengar kommer ifrån gamla jobbet. Julklappen var ett presentkort på Ica. Perfekt!

God fortsättning på er som läser här!


RSS 2.0