Dag 2

Fortfarande inte hungrig, och huvudvärken som många får dag 2 kom inte. Den kanske kommer senare, eller så är det att jag är noga med vatten och att äta regelbundet som gör att det funkar ändå.

Tidigare har jag kört Cambridge, det är några år sedan men... Då var jag hela tiden hungrig, låg vaken pga hunger och kunde bara tänka på mat. Så det är skönt att slippa. Dock blir jag sugen på att äta, jag längtar efter morotsasagne och chips, lite kryddiga saker helt enkelt. Men än kör jag på. Mina delmålskläder hänger på garderobsdörren och väntar. På fredag ska de provas igen. Så här ser de ut. Jag kan klämma på mig dem med mycket vilja, men de sitter allt annat än bra...



Byxorna är så galet snygga tycker jag!!! Och jag längtar verkligen efter att de ska sitta snyggt på mig oxå, utan vällande valkar. ;-)

Igår gick vi en skogspromenad (jag med pumpstavar) dottern med häst slöt upp och resten av familjen grillade korv till lunch. Solen sken och det var som en vårdag. ❤️

Sköt om dig!

Dag 1

Första dagen på Modifast gick väldigt bra tycker jag. Vi blev bjudna på kalas, och även det gick utan problem. Visst såg den kladdiga chokladtårtan med banangrädde som fyllning väldigt god ut. Men jag höll mig. 😊 Jag var faktiskt inte hungrig på hela dagen, vilket förvånade mig. Sugen på att småäta, men inte hungrig.

Sköt om dig!



Länge sedan

Nu var det otroligt länge sedan jag skrev här. Tänderna är utdragna, med hjälp av lustgas. 1,5år med tandvärk och extremt jobbig ångest är över. *puh* Min ätstörning är bättre än på många år, tyvärr har jag överätit mycket under hösten och behöver ta tag i detta.

För att få till en förändring kommer jag äta Modifast. Jag börjar med ren kur så länge jag orkar(gärna i 1-2 veckor) och går sedan över till att byta ut 1-2 mål/dag mot soppor. 15kg till min födelsedag i juni är målet. Det innebär 600g i veckan, det borde väll vara rimligt?

Min största utmaning kommer nog inte bli hungern utan ångesten. Jag självmedicinerar ångest och stress med att äta. Nu måste jag hitta andra alternativ, och det blir nog det tuffaste. Men jag kommer verkligen utmana ångesten den här gången!!!

Långa hundpromenader, zumba och mitt pysselrum får hjälpa till. På jobbet får jag väll helt enkelt bara stå ut när ångesten kommer. Och att pysa ut känslorna i ord här brukar ju oxå hjälpa! ❤️ Även om det numera inte finns någon kvar som läser min lilla blogg. 

Kram



RSS 2.0