Nu kööör vi!

Äntligen är det söndagen den 1/1-2012, och vi börjar på riktigt. Jag är så taggad att ta tag i allt som jag skjutit upp tidigare. Små saker liksom stora. Idag kommer jag fortsätta med garderobsröjningen, och det är min som ska få en välbehövlig genomgång. Den är ingen kul historia... Den är fullproppad med bl.a. fina jobbarkläder, som jag gärna skulle använda. Men, som jag skrev tidigare har jag 15kg mer än vanligt att bära runt på så det är inte många plagg jag kommer i. Och de jag kommer i sitter ILLA!!!

Så nu ska det jag inte kan ha rensas bort, och det som blir kvar efter detta uppdateras mot listan av vad som ska finnas i garderoben göras. Jag gissar att det kommer krävas några inköp i stl. ENORM för att klara början på året. Sedan hoppas jag ju att kroppen ska minska i omfång under köpstoppet/hälsoåret, men det återstår att se. Och för att jag ska må bra NU, måste jag ha en fungerande garderob.

Idag har de lovat snö, och jag hoppas de har rätt för jag vill åka skidor. Det är bra billig motion, samtidigt som det är rogivande för själen=perfekt! Imorgon ska jag börja jobba 100% igen efter en månads deltidssjukskrivning. Jag känner mig nervös inför det, men det ska samtidigt bli skönt att återgå till normala rutiner och normal lön framför allt... Jag är dock lite orolig för hur jag ska hinna få till min yoga och mina dagliga promenader. Men jag ska göra mitt bästa! Snart är kvällarna ljusa, så det är nu det gäller att kämpa på.

Igår togs promenaden tillsammans med en kompis, som också ska köra sin variant av köpstopp. Vi funderar på att ordna en loppis i vår stad, för att bli av med gamla kläder och prylar. Det är ju bättre att de byter ägare än åker i soporna om det inte är något fel på dem! Vi får se hur vi går vidare med detta!

Nej här har jag inte tid att sitta. Nu är det Yoga, frukost och rensa garderober som gäller!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0